„Operațiunea Porți Deschise” la showroom-ul Dacia – Verbiță

  de Special Arad | 15 iunie 2017, 2:02 PM | Auto | Știri Arad

  0

  În perioada 16-18 iunie, în showroom-ul Dacia din cadrul S.C. VERBIȚĂ S.R.L. de pe Calea Aurel Vlaicu, nr.282, va avea loc „Operațiunea Porți Deschise”.

  Arădenii sunt invitați să descopere noile modele Dacia Duster EDC, Dacia Logan MCV Stepway și Seria Limitată Explorer.

  Vor avea loc Test Drive cu noile modele, pentru o apreciere maximă a noii game de automobile. Înscrierile se pot face pe promotii.dacia.ro pentru sediul din Calea Aurel Vlaicu, nr.282 sau direct în showroom în ziua evenimentului.

  Programul evenimentului: vineri – sâmbătă între orele 9:00 – 19:00 și duminică: orele 09:00 – 15:00. Arădenii sunt așteptați cu oferte și premii!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.