marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  (VIDEO) Operațiunea ursul. Cum a fost eliberat animalul de aproximativ 4 ani, după ce a fost verificat medical și tăiate lațurile

  de Alin Olteanu | 7 iunie 2023, 9:15 AM | Știri Arad | Topic special

  2

  Un exemplar de urs a fost capturat marți într-o pădure din Milova, localitatea arădeană în apropiere de Lipova și situată la 30 de kilometri de Arad. Animalul sălbatic a fost prins într-un laț.

  Ulterior, o echipă de specialiști s-a deplasat în zonă, ursul a fost tranchilizat, au fost tăiate lațurile și i s-a dat drumul.

  Special Arad a intrat în posesia filmării, realizate de unul dintre membrii echipei de intervenție, în care – cu scuzele de rigoare pentru calitatea materialului video, fiind întuneric în pădurea de la Milova (totuși, după minutul 1, se poate observa că exemplarul nu este unul uriaș) – ursul a fost verificat medical și eliberat.

  Cu toate că, așa cum spuneam, calitatea video-ului este una slabă, ni s-a părut interesant să reținem această apariție surprinzătoare în județul Arad.

  Citește și: Urs capturat într-o pădure din județul Arad, în premieră în această zonă. Autoritățile au decis ce să facă cu animalul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Interesant! Un animal,prins într-o capcană se zbate pentru a se elibera,logic la cât de subțire a fost cablu respectiv,ursul trebuia să aibă răni destul de serioase,însă din filmare reise că nu a avut răni. Alt aspect: cine ar pune un laț,la marginea satului,mai ales lângă un drum asfaltat, și în ce scop?

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.