Operațiune SICE și la Arad! Mascații au descins de dimineață în mai multe locații care vizează contrabandiștii de țigări

  de - | 26 iunie 2019, 10:55 AM | Regional

  0

  Polițiștii SICE din cadrul IPJ Timiș au declanșat, în această dimineață, o operațiune de amploare care vizează contrabandiștii de țigări. La ora 6, au descins în 15 locații din Lugoj, Recaș și Timișoara, două din județul Arad și una în Suceava. Conform primelor informații, toți traficanții din vestul țării erau aprovizionați cu țigări de contrabandă de către cel din Suceava. Perchezițiile sunt în plină desfășurare. Vom reveni cu amănunte.

  sursa: pressalert.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.