Operațiune DIICOT antidrog de amploare, inclusiv în vestul țării. Sunt audiate peste 150 persoane

  de - | 5 October 2022, 8:32 AM | Regional

  0

  O amplă operațiune contra traficanților de droguri se desfășoară miercuri în România. În 12 județe au loc peste 80 percheziții domiciliare, iar la final cel puțin 150 oameni vor fi duși la audieri.

  Potrivit anchetatorilor, procurorii DIICOT și polițiști din 12 județe efectuează 82 percheziții domiciliare. Peste 150 persoane vor fi conduse la audieri.

  Dosarele instrumentate de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciile Teritoriale Alba, Cluj și Galați și Biroul Teritorial Sibiu vizează comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

  Activitățile judiciare sunt realizate împreună cu BCCO și efective din cadrul Jandarmeriei Române.

  Sursa: stiripesurse.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.