duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Opera Vox aduce la Arad spectacolul de balet „Cocoșatul de la Notre Dame”

  de Special Arad | 25 octombrie 2019, 1:17 PM | Cultură

  0

  Vă e dor de o poveste din Parisul Medieval? Vă mai amintiți de Cocoșatul Quasimodo, clopotarul Catedralei Notre Dame? Dar de frumoasa Esmeralda din celebrul roman al lui Victor Hugo? Opera Vox are plăcerea de a vă invita la extraordinarul spectacol de balet „Cocoșatul de la Notre Dame” marți, 29 octombrie, la ora 19:00, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”.

  În premieră națională, compania „Opera Vox” aduce la Arad un spectacol capodoperă cu regia semnată de Sebastian Vlad, balerin și coregraf cu renume național și internațional. O seară în care muzica va fi la ea acasă, grație muzicianului Peter Venczel.

  „Aducem pentru prima dată împreună pe aceeași scenă două ansambluri profesioniste de balet, Ansamblul de balet „Opera Vox” și Ansamblul de balet al Operei Maghiare de Stat din Cluj-Napoca, însumând peste 50 de balerini profesioniști, soliști balerini care dansează în teatre importante din Europa”, anunță organizatorii.

  Evenimentul va avea lumini, efecte speciale, proiecții în 3D, efecte cu „fum greu” produs din gheață carbonică, probabil cel mai complex spectacol de balet montat în țara noastră în ultimii ani.

  Biletele costă între 40 și 60 lei, în funcție de locul dorit în sală. Tichetele pot fi achiziționate de la casieria Teatrului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.