joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  „One (Wo)Man Show” – un spectacol cu zâmbete, hohote de râs și lacrimi de emoție

  de Special Arad | 5 mai 2021, 11:27 AM | Cultură

  0

  Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad își redeschide porțile pentru public cu un spectacol special, pe măsura bucuriei reîntâlnirii cu spectatorii. Este vorba despre un moment inedit, o întâmplare teatrală în premieră: „One (Wo)Man Show” cu și de Zoltan Lovas – un ceas și un pic de zâmbete, hohote de râs, dar și lacrimi de emoție.

  Spectacolul pe care vi-l propun e de fapt o întâlnire…. cu viața mea. Am 50 de ani în buletin, 25 de ani de scenă și 100 de roluri. Din toate acestea, strânse laolaltă, s-a născut…cel mai greu spectacol al meu. Pentru că nu e ușor deloc să îți pui sufletul pe tavă, într-un exercițiu de sinceritate absolută”, spune actorul Zoltan Lovas.

  Spectacolul „One (Wo)Man Show”  este structurat în patru părți distincte: istorii din studenție , morțile pe care le-a trăit pe scenă, rolurile în care și-a arătat trupul gol în fața publicului și travestiurile pe care le-a jucat de-a lungul timpului.

  Sunt povești, frânturi de amintiri și senzații foarte personale. Pot spune că am revenit… la mine însumi. E viața mea. Îmi place să cred că ce a ieșit nu are nimic melodramatic și că publicul va simți bucuria cu care joc și… dăruiesc”, spune Zoltan Lovas.

  Echipa artistică a noului proiect este completată de Irina Chirilă (decor), Lucian Moga (light design) și Laurian Popa (design afiș). Spectacolul este realizat cu sprijinul Mix Studio.

  Publicul va avea parte de două reprezentații cu statut de premieră: prima – sâmbătă, 8 mai, de la ora 19.00, iar cea de doua – duminică, 9 mai, tot de la șapte seara. Ambele spectacole sunt găzduite de Sala mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.