miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  On the Edge a arătat că „Aradul are atitudine” la zilele orașului (Foto+Video)

  de Raluca Medeleanu | 23 august 2015, 11:51 AM | Muzică

  0

  Ultimii ani au pus o mantie a uitării peste orașul nostru în ceea ce privește muzica rock. Din păcate, în ultima vreme, acest stil muzical e din ce în ce mai puțin prezent în topurile preferințelor arădenilor, cel puțin în rândul celor tineri. Și dacă nu ar mai fi câte un concert underground prin cluburi, ai tinde să crezi că destinul rockului e acela de „exponat de muzeu”.

  Dar, iată că, din când în când, gusturile populației ne iau prin surprindere și se mai întâmplă „minuni”.

  Așa s-a întâmplat sâmbătă seara, la Zilele Aradului – un eveniment cu target 100% „mainstream”, direct în „buricul târgului”. Pe bulevardul Revoluției, din difuzoare au „țâșnit” melodii rock vestite, ce au amintit că epoca de aur a stilului nu a murit încă.

  Formația „On the Edge” a reușit să strângă un public numeros la concertul pe care l-a susținut pe scena în aer liber, în fața hotelului Continental. Și nu doar că a strâns oameni în jur, dar, prin talentul de a comunica cu publicul, a reușit să-i facă să-și dea drumul inhibițiilor și să simtă muzica la superlativ. Arădenii au cântat, au ovaționat, au bătut din palme și au dat din cap pe piesele celebre ale unor formații precum Metallica sau Phoenix.

  Așa că, felicitări On the Edge, ați demonstrat că Aradul can still rock!  🙂

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.