Omuleții în negru se plimbă printre „reactivii” Spitalului Județean. Milioane de lei „dispărute” în doar două luni

  de O. Peniță | 6 noiembrie 2015, 11:29 AM | Culise | Recomandările editorilor

  4

  Nu putem să nu aplecăm urechea la unele informații apărute pe surse (verificate și cu alte prilejuri), conform cărora niște omuleți, cunoscuți mai bine și sub numele de procurori, și-ar fi pus ochelarii ca să poată descifra mai bine cifrele aflate în bilanțurile (anilor trecuți) Spitalului Județean Arad. Și că să fim și mai la obiectul cauzei, atunci să spunem că e vorba despre „dispariția” en-gros, prematură, inexplicabilă și, după cum aflăm, cam penală, a unei cantități uriașe de reactivi – folosiți la analize – din dotarea Spitalului, în doar două luni și jumătate. Nedumerirea omuleților în negru, probabil sesizată de cineva bine informat din cadrul unității spitalicești, e aceea că uriașa cantitate nu putea fi consumată atât de repede, raportată la numărul bolnavilor, decât dacă, din când în când, dar cu o mare ritmicitate, reactivii apucau calea unor cabinete medicale private.

  Așadar, nu ne rămâne decât să așteptăm și, în tot acest timp, să auzim cum face ceasul: tic-tac, tic-tac…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. De ce se permite ca un medic sa lucreze si in sistem bugetar la spital si apoi la cabinet privat? isi cheama la privat pacientii din spital(dupa ce evident in spital iau si o spaga de la ei)si la cabinete cara tot ce pot din spitale din dotare in materie de medicamente sau reactivi daca au in dotare la privat si laborator

   +9 voturi
   +1
   -1
  2. Daca tot ati aplecat urechea la unele informatii aflate pe surse , recomandati omuletilor imaginari sa arunce o privire si pe planificarile garzilor de noapte pe ultimii patru ani , din cadrul Laboratorului de unde sursa credibila a ziarului sustine ca au disparut cantitatile mari de reactivi . Daca planificarile garzilor de noapte nu le gasesc omuletii vi le poate oferi cu certitudine direct sursa credibila invocata

   +12 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.