joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Omul sfințește locul, dar îl și distruge în procesul acesta

  de Mihai Todoca | 15 august 2016, 5:47 PM | Strada

  3

  Se dorește înfrumusețarea orașului, pe alocuri se reușește, pe altele nu. Nu neapărat că nu și-ar face administrația datoria, ci pentru că sunt și cetățeni care nu duc treaba începută până la capăt.

  De exemplu, în urma unei toaletări a copacilor, la intersecția străzilor Miron Costin și Nelu Aristide Dragomir, putrezește un munte de crengi. Acesta stă la soare, pe o trecere de pietoni de câteva zile. Prima zi când l-am văzut, nu credeam că va rămâne acolo mai mult de câteva ore… dar au trecut zile, crengile s-au uscat deja.

  Apoi, nu departe de acest Kilimanjaro, chiar la intrarea de aprovizionare a restaurantului de la Lacul Pădurice, Lake Grove, un alt morman de iarbă tunsă. Și acesta aștepta să fie ridicat de acolo.

  Întrebarea este de către cine? În vecinătatea celor două mormane nu există un tomberon, nimic. Cine să mai strângă după ei, dacă nici ei nu strâng după ei?

  20160815_102024 20160815_102237 20160815_102240

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu ar trebui sa ne mai miram ca toate lucrarile efectuate de gosp.locala sunt la aspectul acesta.Pe artera principala din centrul orasului,B.Maracine,am sesizat de o luna ca balariile au ajuns in copaci,dar nimeni nu s-a deranjat pana acuma sa le taie.Peste drum,in spatiul care delimiteaza parcarea Lidl si Kaufland,respectiv KFC, s-a taiat iarba,iar gunoaiele au ramas facand un aspect mizerabil.Florile plantate prin parc, se vestejesc in lipsa apei.Totul se face de mantuiala si pe bani multi,insa orasul arata de parca n-ar avea servicii platite din banii aradenilor.-Faceti cat mai multe articole care sa atraga atentia autoritatilor locale asupra halului in care arata Aradul

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.