Omagiu pentru Alexandra Măceşanu, în timpul show-ului Don Diablo la Untold

  de - | 4 august 2019, 10:10 AM | Naţional

  0

  Noaptea trecută, participanții la Untold 2019 au fost surprinşi să descopere în timpul showului Don Diablo un moment in memoriam Alexandra Măceşanu, potrivit europafm.ro.

  Piesa dedicată tinerei de 15 ani ucisă în Caracal a fost precedată de un mesaj emoționant, primit de public cu urale.

  „Ți se va simţi lipsa, dar nu vei fi uitată, oriunde ai fi pe această planetă”, a spus DJ-ul Don Diablo la începutul piesei dedicate memoriei Alexandrei.

  Momentul special a avut loc la UNTOLD în această dimineață în jurul orei 2.

  DIICOT a anunțat sâmbătă, oficial, că în urma analizelor INML a oaselor ridicate de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceșanu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.