miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Om de afaceri român, ciuruit de gloanțe în Canada

  de - | 20 aprilie 2023, 8:28 PM | Internaţional

  0

  Un om de afaceri în vârstă de 61 de ani a fost ciuruit de gloanțe în plină stradă, joi dimineață, în cartierul Chomedey din Laval, lângă Montreal.

  Potrivit informațiilor publicate de presa canadiană, victima acestei crime este Tinel Timu, o figură foarte cunoscută în cadrul comunității românești din Montreal.

  Timu a fost ucis de mai multe proiectile de armă de foc în jurul orei 7 dimineața, în fața unei locuințe de pe rue du Havre, pe malul Rivière des Prairies.

  Cel puțin cinci focuri de armă ar fi fost trase. Grav rănit, Tinel Timu a fost transportat rapid la spital, unde a fost declarat mort.

  Un perimetru de securitate uriaș a fost ridicat în jurul locului crimei pentru a proteja orice probe. Criminalul a fugit înainte de sosirea poliției și nu fusese încă localizat până la jumătatea dimineții.

  „Eram în baie când am auzit împușcăturile. Am auzit cel puțin patru dintre ele. M-am repezit la fereastra mea pentru a vedea ce se întâmplă și am văzut un vehicul plecând cu zgomot”, a declarat un vecin, care a preferat să-și ascundă identitatea.

  Mai multe detalii pe stiripesurse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.