Oile românești vs. spionii ruși 1 – 0. Nava militară a fost scufundată de un vas cu oi

  de - | 28 aprilie 2017, 11:42 AM | Internaţional | Recomandările editorilor

  0

  Un vas cargo sub pavilion Togo, care plecase dintr-un port din România, s-a ciocnit joi cu o navă militară rusească la intrarea în strâmtoarea Bosfor, potrivit Republica.ro. Presa rusă scrie, citând Ministerul rus al Apărării, că în urma impactului nava militară s-a scufundat. Toți militarii ruși au fost salvați.  

  Vasul cargou – „Youzarsif-H” – care plecase din portul Midia-Năvodari și transporta 8.800 de oi, potrivit presei turce, nu a suferit avarii importante și își va putea putea continua cursa către destinația sa, portul Aqaba din Iordania.

  Nava care s-ar fi scufundat – „Liman” – făcea parte din flota rusă de la Marea Neagră și era destinată culegerii de informații, potrivit Interfax, citată de Digi24. Recent vasul se întorsese dintr-o misiune în Marea Mediterană.

  Cauza probabilă a accidentului ar fi fost ceața densă din zonă, relatează jurnaliștii turci.

  Sursa foto: ntv.com.tr

  Sursa foto: ntv.com.tr

  karadenizde-yuk-gemisiyle-carpisan-rus-gemisi-batti,9iSS4Jna5EOnultlQJnR7w

  Sursa foto: ntv.com.tr

  Sursa foto: Digi24

  Sursa foto: Digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.