sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Oficial: UTA se mută la Oradea după meciul cu FC Voluntari!

  de Lucian Dănilă | 22 septembrie 2023, 5:45 PM | Recomandările editorilor | Sport

  1

  A apărut și anunțul oficial în ceea ce privește stadionul pe care va evolua UTA în meciurile considerate pe teren propriu după ce arena „Francisc Neuman” va deveni șantier, urmând a fi înlocuită suprafața de joc. UTA se mută la Oradea după meciul cu FC Voluntari din data de 30 septembrie.

  Anunțul a apărut pe site-ul oficial al grupării arădene și îl puteți citi în rândurile de mai jos:

  „Suporterii sunt o parte importantă, indispensabilă a forței echipei noastre în toate competițiile, de aceea îi așteptăm să fie alături de noi și la Oradea, acolo unde AFC UTA Arad va susține meciurile din campionat și Cupa României, pe perioada de timp necesară lucrărilor de schimbare a gazonului, la Arena Francisc Neuman.

  Pe stadionul din Oradea, nu s-a desfășurat de foarte mult timp un meci de liga 1, nu există dotările VAR și omologările necesare, dar beneficiem din toate punctele de vedere, de sprijinul total al Primăriei Oradea și al cluburilor CSM și FC Bihor, astfel încât la ora primului meci, toată logistica necesară să fie rezolvată.

  Am ales Oradea pentru suporteri, care, având în vedere distanța acceptabilă, pot și vor fi cu siguranță, alături de echipă dar si pentru publicul din Bihor fiind buni cunoscători ai fenomenului.

  După ultimul joc pe care îl vom găzdui pe teren propriu în acest an, în compania echipei FC Voluntari, vom reveni cu toate detaliile vizând accesul la meciurile disputate la Oradea, asigurând toți abonații că vom căuta soluții pentru ca disconfortul cauzat de această situație, să fie cel mai mic posibil”, scrie pe uta-arad.ro.

  Citește și: 

  Stadionul „Francisc Neuman” va intra în șantier în luna octombrie

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.