sâmbãtã, 23 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Stadionul „Francisc Neuman” va intra în șantier în luna octombrie

  de Special Arad | 14 septembrie 2023, 4:01 PM | Administraţie | Sport

  0

  Comunicat. Joi, 14 septembrie 2023, în Sala Regina Maria din cadrul Palatului Administrativ a avut loc o întâlnire de lucru privind începerea lucrărilor de schimbare a gazonului pe stadionul „Francisc Neuman”. La discuție au participat: antrenorul Mircea Rednic, reprezentanți ai FC UTA, ai Suporter Club UTA,  Recons, firma care a câştigat licitația, Sports Fields, departamentul tehnic al Primăriei, viceprimarul Lazăr Faur şi primarul Călin Bibarț.

  În urma întâlnirii s-a decis ca lucrările să înceapă în luna octombrie a acestui an. Documentația necesară pentru demararea proiectului este în curs de autorizare, în curând urmând să anunțăm data exactă de începere a lucrărilor.

  Cu siguranță meciul UTA – Voluntari din 30 septembrie se va juca, încă, pe stadionul „Francisc Neuman”.

  „Înțeleg poziția fiecărei părți, atât a staff-ului tehnic, a suporterilor şi a clubului. Depindem de perioada de vegetație, de legislația privind cheltuirea banilor publici, şi pe cât posibil de meciurile echipei. Am decis să luăm în considerare opinia specialiştilor care spun că toamna este perioada optimă pentru schimbarea gazonului. Constructorul a garantat că va finaliza întreaga lucrare astfel încât echipa să revină pe stadion în luna ianuarie.” a declarat Călin Bibarț, primarul municipiului Arad.

  Citește și: Se amână lucrările la arena „Francisc Neuman”? Oradea, noua variantă de gazdă pentru UTA

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.