sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Office 2016 pentru Windows se lansează în septembrie

  de - | 28 august 2015, 12:12 PM | IT

  0

  Microsoft planifică lansarea suitei Office 2016 chiar în luna septembrie a acestui an, scrie Noobz.ro.

  După lansarea din luna iulie a unui echivalent al Microsoft Office 2016 pentru OS X, versiunea pentru Windows nu va aduce modificări majore faţă de versiunea existentă.

  Potrivit mai multor informaţii, Microsoft Office 2016 ar putea fi lansat în primă fază pe 22 septembrie 2015, în varianta „Home” şi „Professional”.

  Noua versiune pentru desktop, include şi o temă mai viu colorată, identică cu cea pentru Mac, iOS şi aplicaţiile Android. Este asemănătoare şi cu versiunile Office optimizate pentru Windows 10, care sunt colorate astfel încât să se potrivească cu aplicaţiile Word, Excel şi PowerPoint.

  Microsoft aduce îmbunătăţiri căutărilor din Outlook 2016, livrării mail-urilor, cât şi modului de inserare al pozelor în documentele Word 2016 şi Excel 2016.

  Poate cea mai mare schimbare este posibilitatea de co-editare în timp real pentru versiunea desktop a Office 2016. Această funcţie a fost iniţial pentru aplicaţiile Web ale Office.

  Microsoft nu a confirmat 22 septembrie ca dată de lansare, dar sursele spun că este foarte plauzibilă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.