vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Oaze de liniște și peisaje edenice la Târgul Primăverii 2016

  de Mihai Todoca | 21 aprilie 2016, 2:59 PM | Știri Arad

  0

  Așa cum ne-a obișnuit și în anii precedenți, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad a deschis porțile și a dat undă verde unei noi ediții a Târgului Primăverii, organizat în cadrul centrului expozițional Expo Arad.

  Ediția din anul acesta se axează pe 4 mari domenii: Estival, Gardenia, Hobby și Expo Pet & Vet. Obiectivele Târgului sunt:

   

   

  •  Organizarea celui mai mare târg din regiunea de vest dedicat publicului larg

  •  Reunirea a peste 60 de expozanți

  •  Atragerea a peste 5.000 de vizitatori

  •  Cunoașterea opiniilor cumpărătorilor și stimularea relațiilor comerciale cu aceștia.

  În secțiunea Estival, expozanții s-au pregătit temeinic și au venit cu oferte tentante din domeniul turismului, turism cultural, rural și de business, turism de tratament, destinații exotice, croaziere, excursii, circuite culturale, croaziere cât și pachete pentru luna de miere si litoralul românesc.

  Sectorul Gardenia este o lume invadată atât din punct de vedere vizual cât și din punct de vedere olfactiv. Prezente atât afară, cât și în pavilionul C, aceste standuri sunt mici oaze de liniște și relaxare, comercializând flori de toate felurile, de la cele mai frumoase flori de sezon, copaci și arbuști decorativi, sau statuete decorative și mobilier pentru grădină până la cele exotice, prețurile fiind pentru toate buzunarele.

  În secțiunea Hobby, arădenii și nu numai, pot achiziționa de la biciclete în vogă, cu design retro, până la servicii de masă din porțelan, cu detalii elegante realizate din aur.

  Expo Pet& Vet suntem convinși că va prinde foarte bine, în special la copii, aici putând fi văzute animăluțe, câini, pisici cât și tot felul de produse pentru îngrijirea și întreținerea lor.

  Toate acestea cumulate sunt îndeajuns ca să acopere doleanțele vizitatorilor și să le astâmpere chiar și poftele de la grătare până la dulciuri, prăjituri si bomboane de toate sortimentele.

  Vizitatorilor le este asigurat transportul cu plecare din statia Podgoria la orele:

  Joi-sâmbătă: 10:30, 11:30, 12:30, 13:30, 14:30, 15:30, 16:30, 17:30, 18:30

  Duminică: 10:30, 11:30, 12:30, 13:30, 14:30

  Programul de vizitare este:

  Joi-Vineri (21-22 aprilie): între orele 11:00 – 20:00.

  Sâmbătă-Duminică (23-24 aprilie): între orele 10:00 – 16:00

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.