luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Oana Zăvoranu, prinsă în flagrant după ce a luat 10.000 euro de la un medic pe care l-ar fi şantajat

  de Special Arad | 23 mai 2014, 8:48 AM | Monden

  0

  Oana Zăvoranu a prinsă în flagrant, joi, de poliţiştii bucureşteni, după ce luat 10.000 de euro de la un medic estetician pe care l-ar fi şantajat, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

  Potrivit surselor citate, Zăvoranu i-ar fi cerut 10.000 de euro medicului care i-a făcut o operaţie la sâni, pe motiv că este nemulţumită de rezultatul intervenţiei chirurgicale.

  Oana Zăvoranu l-ar fi ameninţat pe doctor că va dezvălui presei informaţii presupus compromiţătoare despre acesta, dacă nu primeşte banii ceruţi.

  Ea l-ar fi şantajat pe medic că dă în vileag probe ce ar dovedi implicarea acestuia în dosarul operaţiilor estetice de la Spitalul de Arşi.

  Conform unor surse apropiate anchetei, Zăvoranu stabilise să primească banii de la medic în cursul zilei de joi, la Spitalul „Victor Babeş” din Bucureşti.

  Ulterior, ea a schimbat locul de întâlnire, dorind să se vadă cu medicul în apropierea spitalului, la sediul unei clinici private.

  Oana Zăvoranu a fost ridicată de Poliţie la scurt timp după ce a primit banii de la doctor. Ea este audiată la Secția 12 de Poliție.

  Oana Zăvoranu este denunţătoarea din dosarul vrăjitoarelor Melissa şi Vanessa, deschis după ce acestea ar fi şantajat-o.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.