Oamenii străzii, puși să elibereze un imobil în care locuiau ilegal și să stângă gunoaiele pe care le-au lăsat în urma lor

  de Andreea Daniela B. | 27 noiembrie 2020, 1:58 PM | Știri Arad

  0

  Aradul se confruntă de foarte mult timp cu oamenii străzii care nu de puține ori au fost o amenințare pentru cei din jur. În perioada în care aceștia nu amenință arădenii, ei se adăpostesc în diferite clădiri nelocuite pe care și le însușesc. Mai mult de atât, aceștia se mai ocupă și cu acte de vandalism, distrug diferite bunuri de pe spațiul public și fac mizerie pe unde trec. Chiar pe această bază, polițiști locali care au găsit mai mulți oameni ai străzi într-o clădire pe care aceștia o supravegheau, i-au pus pe aceștia să curețe și să igienizeze zona în care și-au pus amprenta.

  „În Arad, oamenii fără adăpost care fac mizerie sau comit acte de vandalism pe spațiul public, sunt puşi de către Poliția Locală să facă curățenie în zonele pe care le-au afectat. Cei din poze sunt oameni ai străzii care au fost evacuați dintr-o clădire de pe strada 9 Mai, pe care o foloseau în mod ilegal. Proprietarul clădirii a împuternicit Poliția Locală Arad prin act notarial ca aceştia să poată intra în locație când este sesizată, de către cetățeni, prezența oamenilor străzii. Prin urmare, oamenii străzii au fost puși să igienizeze zona, după cum se vede în imagini. Aceştia au fost identificați de către polițiştii locali ca provenind din Felnac (2), unul de pe strada Sezătoarei și unul total fără acte, care declară că nu știe de unde provine”, transmit reprezentanții Primăriei Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.