duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O stradă va fi redenumită în Aradul Nou

  de Raluca Medeleanu | 26 aprilie 2022, 3:04 PM | Administraţie

  0

  Primăria Arad a făcut public un proiect de hotărâre ce prevede oferirea unui nume unei străzi în interiorul cartierului Aradul Nou, practic un drum existent care este teren proprietate a Municipiului Arad, domeniul public, care avea până acum numele înregistrat greșit și crea probleme firmelor care activează în zonă.

  „Imobilul înscris în C.F. nr. 356128 Arad, cu nr. cadastral 356128, este situat în intravilanul municipiului Arad, cu adresa greșită Str. Bicaz, stradă care are o altă geometrie, așa cum reiese din hărțile de cadastru existente în arhiva serviciului nostru (…) Amplasamentul străzii este situat într-o zonă în care mai multe societăți comerciale își desfășoară activitatea și faptul că în teren acest drum există de mai mult timp, este necesară notarea adresei administrative pentru întocmirea actelor și a contractelor cu deținătorii de rețele etc.”, se arată în raportul municipalității, întocmit de arhitectul șef Emilian Sorin Ciurariu.

  Strada se află în zona de impozitare D.

  Momentan numele propus pentru strada respectivă este strada Vidraru, dar – potrivit legii – cât este propunerea pusă la transparență (până în 13 mai), cei care doresc pot să trimită la Registratura Primăriei sugestii referitoare la această schimbare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.