joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O româncă, arestată în Ungaria după ce a lovit mașina poliției de mai multe ori și a fugit de la locul accidentelor

  de - | 6 ianuarie 2020, 10:59 AM | Internaţional

  0

  (foto: police.hu)

  Judecătoria Districtului Buda a dispus arestarea româncei care a circulat pe contrasens pe şoseaua de centură M0 a Budapestei, în noaptea dinaintea revelionului – se arată într-un comunicat remis joi de către Judecătoria Districtului Buda agenţiei ungare de presă MTI.

  Femeia este suspectată de secţia de poliţie din Szentendre de ultraj, de periclitarea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, precum şi de comiterea altor infracţiuni. În comunicat se precizează că, în data de 31 decembrie, la ora 1 şi 45 de minute, suspecta, care conducea un autoturism cu numere de înmatriculare româneşti, se deplasa pe şoseaua M0, în zona
  Diósd. Din motive necunoscute s-a întors şi şi-a continuat drumul pe contrasens, din direcţia Diósd spre Csepel.

  “Astfel, suspecta a cauzat pericol de accidente persoanelor care se aflau în trafic şi circulau regulamentar, chiar şi în condiţiile în care respectau limita maximă de viteză admisă pe şosea”, se arată în comunicat.

  Din cauza suspectei, şoferul unui autoturism care circula regulamentar, pentru a evita coliziunea frontală cu vehiculul, a fost nevoit să-şi modifice direcţia de deplasare ciocnindu-se astfel cu maşina sa de un alt vehicul.

  O patrulă de poliţie a încercat să oprească maşina, şoferiţa însă le-a ignorat semnele, a ocolit patrula şi şi-a continuat drumul în sens opus traficului. Poliţiştii au luat în urmărire autoturismul cu maşina de serviciu, l-au depăşit şi, prin difuzor, au solicitat în mai multe limbi să se oprească, dar femeia nu s-a oprit.

  După aceasta, suspecta a lovit din spate, mai apoi şi din lateral, maşina poliţiei care circula în faţa sa. Suspecta a părăsit locul accidentelor pe care le-a cauzat şi pe care le-a sesizat dar fără să se oprească şi fără să ofere primul ajutor. În accidente nimeni nu a fost rănit.

  La ora 2 şi 35 de minute, la intersecţia dintre şoselele M0 şi 11, poliţia a reuşit să oprească autoturismul şi să ia măsuri împotriva suspectei. La faţa locului, în urma utilizării aparatului de testat alcoolemia, rezultatul a fost negativ; după aceasta
  poliţiştii au condus femeia pentru prelevare de probe biologice cu suspiciunea de conducere a unui autovehicul în stare de ameţeală.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.