O pisică aventurieră și un cățel neastâmpărat au intrat în bucluc, dar au sărit în ajutorul lor pompierii arădeni

  de Special Arad | 17 mai 2022, 11:12 AM | Animal Special | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Pompierii arădeni nu au avut de-a face în seara de luni cu incendii sau accidente rutiere, ci cu două animale: „o pisică aventurieră și un cățel neastâmpărat”,transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Vasile Goldiș” Arad.

  În jurul orei 22:00, prin apel la 112, o doamnă a solicitat ajutorul pompierilor pentru a-i salva pisicuța care se cățărase pe acoperișul unei clădiri de doua etaje, pentru a prinde porumbei. „Nu știm dacă a reușit să-i prindă, dar știm că aceasta a rămas blocată pe acoperișul clădirii. De îndată, un echipaj al Detașamentului Arad, cu o autospecială și cinci subofițeri, s-a deplasat la locul intervenției, reușind să o coboare de pe acoperiș, înapoind-o stăpânei care o aștepta bucuroasă”, anunță ISU Arad.

  Tot prin apel la 112, în jurul orei 22:30, stăpânul unui cățel a solicitat ajutorul pompierilor arădeni pentru a-i salva „cel mai bun prieten” dintr-o fântână în care căzuse. După o intervenție dificilă, care a durat mai bine de două ore, cățelul a fost salvat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.