Update O persoană a căzut în fântână la Nădab

  de Special Arad | 13 October 2022, 10:42 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Persoană căzută în fântână, în localitatea Nădab. Intervin pompierii militari ai Detașamentului Ineu-Garda 2 Chișineu-Criș cu o autospecială cu modul pentru descarcerare, încadrată cu 5 subofițeri. Intervenția este în dinamică.

  Vom reveni cu amănunte

  Update ISU Arad:

  Astăzi, 13.10.2022, în jurul orei 10:30, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină în localitatea Nădab pentru salvarea unei persoane căzută într-o fântână cu o adâncime de aproximativ 2 metri. La locul evenimentului s-au deplasat de urgență forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Ineu-Garda 2 Chișineu-Criș cu o autospecială cu modul pentru descarcerare încadrată cu 5 subofițeri. În sprijinul echipajului a intervenit și un echipaj medical SAJ. La sosirea echipajelor, victima, o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani, era conștientă și cooperananta. Intervenția promptă a salvatorilor a condus la extragerea victimei în condiții de siguranță, ulterior aceasta fiind predată echipajului de la Serviciul Județean de Ambulanță pentru acordarea primului ajutor medical și transportarea la Spitalul Județean Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.