O pagină dedicată judeţului Arad în revista „News Region”, publicaţie oficială a Institutului Regiunilor din Europa

  de - | 22 May 2017, 4:09 PM | Administraţie

  0

  News Region, revista Institutului Regiunilor din Europa (IRE) a dedicat o pagină prezentării Judeţului Arad. Au fost evidenţiate principalele caracteristici ale judeţului Arad, de la poziţionarea sa geostrategică, la reperele economice, turistice sau culturale. S-a subliniat inclusiv dezvoltarea economică a Aradului, nu doar la nivel judeţean, ci şi regional, rolul şi locul în domeniul transporturilor, ca nod rutier şi feroviar pe axa vest-est, respectiv nord-sud.

  „Cu prilejul aniversării a 25 de ani de existenţă, Judeţul Arad a fost amplu prezentat în revista oficială a IRE. Suntem membri ai Institutului Regiunilor Europene din 2008, dar avem o recunoaştere internaţională, o vocaţie europeană încă din 1993. Ne bucură că activitatea noastră a fost evidenţiată de partenerii europeni, mai ales că această prezentare a fost marcată şi de aniversarea noastră de 25 de ani!”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

  Judeţul Arad a fost prezentat în numărul din aprilie al revistei News Region, publicaţie oficială a Institutului Regiunilor din Europa (vezi varianta online AICI).

  newsregion44-11

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.