duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  O nouă tragedie în vestul țării: un tânăr tată s-a sinucis prin spânzurare. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit într-o pădure aflată lângă Cihei, în județul Bihor

  de Special Arad | 7 mai 2022, 5:59 PM | Regional

  0

  Descoperire tragică, vineri seară, în pădurea din Cihei, unde polițiștii bihoreni au găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 31 de ani, care locuia în acest sat.

  Potrivit surselor Bihoreanului, aproape de ora 23, soția bărbatului a sunat la numărul unic 112 și a anunțat că el i-ar fi spus că are de gând să se sinucidă, iar apoi a plecat voluntar de-acasă. Oamenii legii au început să-l caute și l-au găsit spânzurat, în pădure.

  „Bărbatul a fost identificat ca fiind o persoană în vârstă de 31 de ani, domiciliată în Cihei. Nu există suspiciuni că ar fi fost victima unei infracțiuni, dar cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma necropsiei”, a declarat sâmbătă  Ioana Lascău, ofițer de presă al Poliției Bihor.

  Soția lui a postat un mesaj sfâșietor, sâmbătă, pe rețeaua de socializare Facebook: „Viața mea a luat sfârșit, deodată cu a ta!”.

  Bărbatul avea împreună cu soția lui doi copii mici, dintre care unul bolnav. Din 2019, cei doi soți au început să strângă banii necesari pentru tratamente, copilul fiind diagnosticat atunci cu anevrism de venă Galeni, hidrocefalie operată cu șunt, malformație arterio venoasă, epilepsie, tetrapareză flască, retard psihomotor sever, chisturi multiple cerebrale și edem cerebral.

   

  Foto: Google

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.