joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  O nouă și foarte dotată clinică veterinară în Aradul Nou (Foto)

  de - | 16 februarie 2016, 11:27 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Începând de ieri, 15 februarie 2016, în cartierul Aradul Nou, str. Posada, nr. 49 A, funcţionează o nouă clinică veterinară, Rainbow vet clinic. Prezenţi la deschiderea clinicii, prietenilor şi colaboratorilor medicilor Sorina Ancuţa Popescu şi Călin Ioaneş, le-au fost prezentate serviciile, utilităţile şi dotările clinicii de care pot beneficia necuvântătoarele – prietenii iubitorilor de animale.

  Într-un mediu prietenos, animalele de companie pot beneficia de o gamă completă de servicii medical-veterinare (consultaţii, tratamente, operaţii chirurgicale, coafor canin şi cosmetică) şi de pensiune. Toate acestea din dragoste şi afecţiune faţă de animale pentru că: “Putem judeca inima unui om după modul în care tratează animalele” (Immanuel Kant).

  I.S.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.