miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  O nouă schimbare de sens în centrul municipiului

  de Special Arad | 24 februarie 2022, 6:52 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat.  Începutul lunii martie vine cu o schimbare de sens pe una dintre cele mai intens circulate artere din centrul Aradului.  Este vorba despre strada Unirii, tronsonul cuprins între B-dul Decebal și  B-dul. General Dragalina, care își va schimba sensul, accesul fiind permis numai dinspre B-dul Decebal.

  Astfel cei care vor pătrunde pe strada Unirii dinspre B-dul Revoluției vor putea ajunge la B-dul General Dragalina fără să mai fie nevoiți să ocolească Colegiul Național Moise Nicoară. Măsura este menită să fluidizeze traficul în zonă și va intra în vigoare începând cu data de 1 martie 2022.

  În cursul zilei de marți, 1 martie 2022, agenții Direcției Generale Poliția Locală vor fi prezenți în intersecțiile afectate de această schimbare de sens pentru a oferi asistență la dirijarea traficului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.