O nouă expoziție de fotografie „Made in China” la Complexul Muzeal Arad

  de [email protected] | 14 septembrie 2020, 2:14 PM | Cultură

  0

  Foto Club Pro Arad vă invită vineri, 18 septembrie (ora 18:00), la vernisajul expoziţiei de fotografie „Made in China”, care va avea loc în curtea Muzeului de Artă din Arad (curtea interioară a Bibliotecii, totodată). Expun artiștii fotografi, membrii ai Uniunii Ziariștilor Profesioniști, Eugen Negrea, Nelu Scripciuc și Ovidiu Pop.

  Evenimentul este organizat în parteneriat cu Complexul Muzeal Arad și Forumul Prieteniei și Colaborării Româno-Chineze din Arad, sub Înaltul Patronaj al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociației Artiștilor Fotografi din România.

  Momentele muzicale vor fi oferite de formația de muzică veche Lupus Dacus, care va interpreta melodii vechi la caval, fluier ciobănesc, cimpoi medieval, schalmei, darbuka, djembe, cimes și rainstick.

  O altă expoziție-reportaj foto a avut loc la Muzeul de Artă și anul trecut, în noiembrie, tot în organizarea Foto Club Pro, în parteneriat cu Casa Româno-Chineză din Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.