duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „China, istorie și contemporaneitate” – expoziție a artistului fotograf Nelu Scripciuc, la Sala Clio

  de Special Arad | 11 noiembrie 2019, 12:16 PM | Cultură | Recomandările editorilor

  0

  Comunicat. Forumul Prieteniei și Colaborării Româno-Chineze și Complexul Muzeal Arad, în parteneriat cu FotoClubPro Arad, organizează un eveniment special în cadrul căruia va fi prezentată expoziția „China, istorie și contemporaneitate”, realizată de artistul fotograf Nelu Scripciuc, președintele FotoClubPro Arad.
  Evenimentul va avea loc la Sala „Clio” (str. Horia 10) a Complexului Muzeal Arad, marți, 12 noiembrie, ora 17.00.
  În cadrul evenimentului vor susține prezentări:
  Prof. Univ. Dr. Lizica Mihuț, Președintele Forumului Prieteniei și Colaborării Româno-Chineze
  Prof. Lajos Notaros – Jurnalist
  Dr. Andó Andrei, Directorul Direcției de Comunicare, Strategii și Administrație Publică din cadrul Consiliului Județean Arad
  Expoziția este inclusă în programul conferinței despre cultura și civilizația chineză, ediția a cincea, a Forumului Prieteniei și Colaborării Româno-Chineze.
  ”Vă invităm să aruncăm o privire… jurnalistică asupra unor metropole chinezești, în cadrul expoziției „China, istorie și contemporaneitate. Expoziția este o ocazie bună să observăm detaliile vieții din Luoyang, Jiaozuo, Kaifeng, Dengfeng, puțin cunoscute la noi dar metropole de nivel mondial”, precizează Nelu Scripciuc, artist fotograf, președintele FotoClubPro Arad.  
  Expoziția este organizată de Forumul Prieteniei și Colaborării Româno-Chineze și Complexul Muzeal Arad, în parteneriat cu FotoClubPro Arad, în cadrul  Simpozionului Internațional „Cultură și Civilizație Chineză. Dialoguri Româno-Chineze“, ediția a V-a , 11-13 noiembrie 2019.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.