O nouă ediție „kinema ikon: Ne Vedem Joi”: „pandemic time out”

  de [email protected] | 23 July 2021, 2:00 PM | Cultură

  0

  Seria de evenimente lunare „Ne Vedem Joi”, începută în 2019, revine în grădina de vară a cinematografului Arta după o destul de lungă pauză din cauza pandemiei Covid-19. Sezonul 3 debutează așadar cu titlul „Pandemic Time Out”, pe data de 29 iulie 2021, ora 21:45.

  Evenimentul, cu intrare liberă, este un rezumat al ultimului sezon de expoziții (serial / s. 4), urmând a fi proiectate filmele de artă multimedia/experimentală din instalațiile prezentate în acest an, în cadrul evenimentelor kinema ikon, dar și de la o expoziție de anul trecut – când a „erupt” pandemia – „In Good Company”.

  Lista artiștilor care semnează aceste creații video este, tocmai de aceea, generoasă: Marian Codrea, Antonia Corduneanu, George Crîngașu, Cuscrew, Eurosadboy, Diana Gheorghiu, Herne Hiili, Marta Mattioli, Nico Mureș, Nephronik, Pandele Pandele, Alexa Sîrbu, Unmatei, Thea Lazăr, Adrian Ganea, Silvia Niculae, Alex Halka, Irina Bako, Mihai Sălăjan și Robert Boran.

  De asemenea, a doua zi (30 iulie), urmează un nou episod în sezonul 4 de evenimente kinema ikon, la Muzeul de Artă. Detalii despre acea expoziție, în curând.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.