sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  O nouă ediție „Keep Summer On“ la Ștrandul Neptun

  de Special Arad | 13 septembrie 2023, 8:17 PM | Știri Arad

  1

  Keep Summer On va continua în acest sfârșit de săptămână, când arădenii vor putea petrece patru seri cu muzică și relaxare pe aleea principală de la Ștrandul Neptun.

  Astfel, în zilele de 14, 15, 16 și 17 septembrie, pe toată lungimea aleii principale a ștrandului, între orele 17:00 – 23:00 veți putea să serviți cele mai apetisante preparate culinare, de la grill-uri la burgheri, prăjituri sofisticate, mini-gogoșele, langoși, clătite, înghețată și nu numai.

  Nu vor lipsi fresh-urile, berea și alte băuturi răcoritoare.

  Pe o scenă amplasată în parcarea mică a ștrandului, DJ profesioniști, vor mixa, în fiecare seară, pentru a crea o atmosferă relaxantă.

  În zilele în care se organizează evenimentul „Keep Summer On“, de la ora 17:00, intrarea la Ștrandul Neptun va fi gratuită.

  Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad.

  PROGRAM

  Joi, 14 septembrie 2023
  Ora 17:00

  DJ N’Alin
  Mike Kross

  Vineri, 15 septembrie 2023
  Ora 17:00

  Cătălin Lăpușcă
  Mike Kross

  Sâmbătă, 16 septembrie 2023
  Ora 17:00

  Adrian Funk
  Alexandru Ungur

  Duminică, 17 septembrie 2023
  Ora 17:00

  Paul Damixie
  Mike Kross

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Saptamana trecuta,vineri,a fost ingrozitor.Asa zisa muzica era doar un buhuit teribil.Se auzea de langa Palatul Cultural.In fata scenei nu a fost nimeni.La mancare fum si cativa trecatori.Aspect de loc abandonat,de mic circ aflat in esec..Zgomotul cu pricina era vorba ca se va incheia la ora 23 dar la 23:30 bum-bum era inca in viata.Bietii platitori la concertul din Flex au ajuns probabil in pragul disperarii.Sa asculti Pink Floyd masacrat de un bum-bum neintrerupt e cumplit.In fine…daca si de data asta va fi la fel cred ca ar fi de dorit ca initiatorii unor asemenea evenimente sa isi gaseasca altceva de facut pe lumea asta.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.