duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O nouă ediție ARpicultura, între 22-23 februarie, la Expo Arad

  de Special Arad | 18 februarie 2020, 6:30 PM | Business | Știri Arad

  0

  În acest weekend, la EXPO Arad, va fi vorba despre miere, despre derivatele acestui produs, despre utilajele care presupun fabricarea lui.

  A șasea ediție a ARpicultura păstrează calitatea, aducând împreună producători și comercianți de la care se pot achiziționa produse dulci și bio la prețuri decente.

  Târg cu vânzare: pentru apicultori și pentru public

  Peste 50 de producători și comercianți propun vizitatorilor o gamă variată de produse terapeutice și cosmetice pe bază de miere, polen, propolis, ceară, dulciuri și sucuri din plante medicinale, uleiuri, produse ecologice și tradiţionale, dar și utilaje apicole, stupi, faguri artificiali, hrană pentru albine etc.

  Conferințe de specialitate

  Împreună cu Asociația Crescătorilor de Albine din România, co-organizatorul târgului, vor fi organizate o serie de conferințe și seminarii de specialitate pe teme de interes: subvenții și finanțări pentru apicultori, probleme curente și de patologie în apicultură, actualități în apicultura românească, precum și alte teme de interes conexe domeniului apicol.

  Programul evenimentului

  Sambătă, 22 februarie, 9:00 – 18:00.

  Duminică, 23 februarie, 9:00 – 16:00.

  Bilet intrare: 5 lei

  Informații la: +40.257.208 800, +40.729969669, [email protected]website-ul Camerei de Comerț sau pagina de Facebook a evenimentului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.