ARpicultura, între 23-24 februarie, la EXPO Arad. Vezi programul de vizitare

  de Special Arad | 14 februarie 2019, 9:47 AM | Business | Știri Arad

  1

  Comunicat. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, în colaborare cu Asociația Crescătorilor de Albine din România, filiala Arad și cu sprijinul Asociației Fermelor Apicole de Producție și Reproducție din România, organizează în zilele de 23 și 24 februarie 2019, la Expo Arad, a V-a ediţie a evenimentului Arpicultura.

  Târg cu vânzare: pentru apicultori și pentru public.

  Peste 50 de producători și comercianți propun vizitatorilor o gamă variată de produse terapeutice și cosmetice pe bază de miere, polen, propolis, ceară, dulciuri și sucuri din plante medicinale, uleiuri, produse ecologice și tradiţionale, dar și utilaje apicole, stupi, faguri artificiali, hrană pentru albine etc.

  Centrul medical de diagnostic și terapii alternative dr. Orodan- APIMEDICA – Arad alături de APIARIUM SRL din Timișoara vă așteaptă la standul lor din cadrul evenimentului ARpicultura cu noutăți în domeniul  produselor apicole, dar și surprize cu demonstrații diverse: terapie cu lipitori, tratamente cu venin de albină și multe alte subiecte de interes pentru sănătatea dumneavoastră!

  De asemenea, doamna doctor Orodan Mihaela, medic primar medicină de urgență, doctor în științe farmaceutice, va prezenta pentru cei interesați, mai ales pentru apicultori, “Trusa de urgență a apicultorului”.

  Împreună cu partenerii târgului, vor fi organizate o serie de conferințe și seminarii de specialitate pe teme de interes: subvenții și finanțări pentru apicultori, probleme curente și de patologie în apicultură, actualități în apicultura românească, precum și alte teme de interes conexe domeniului apicol.

  Orar vizitare:

  Sâmbătă, 23.02.2019 – 9:00 – 18:00

  Duminică, 24.02.2019 – 9:00 – 16:00

   

  Program ARpicultura 23-24.02.2019

  9:30 – Deschiderea oficială

  10:00 – Probleme legate de patologia albinelor cu implicarea în activitatea apicolă curentă

  Dl Poncea Andronescu Bogdan – Seful laboratorului de patologie  I.C.D.A București

  12:00 – Adunarea generala a apicultorilor, membri A.C.A., filiala județului Arad.

  Dl Viorel Draia – președinte ACA, filiala Arad

  Dl Ovidiu Hatcu – vicepreședinte ACA, filiala Arad

  • Darea de seama
  • Raportul comisiei de cenzori
  • Plan de măsuri
  • Apicultura incotro? – retrospectiva anului 2018
  • Perspectivă
  • Concluzii

  13:30 – Trusa de urgență a apicultorului

  Dr Mihaela Orodan, Apiterapeut

  15:00 – Căi de valorificare a mierii de albine. Producerea Hidromelului.

  Dr Vilhelm Patko

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.