O nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice în județul Arad. Puncte de colectare: Pâncota, Șiria și Covăsânț

  de Special Arad | 20 septembrie 2018, 11:47 AM | Știri Arad

  0

  Asociația RoRec organizează în data de 21 septembrie o nouă campanie de informare și colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) în județul Arad. Localitățile în care se va desfășura campania sunt Pâncota, Şiria și Covăsinţ

  „Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăieşti! Participă la acțiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice din Pâncota, Şiria și Covăsinţ!” – îndeamnă reprezentanții RoRec.

  Organizatorii campaniei – autoritățile locale şi Serviciul Local de Colectare Arad, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

  Program: 10:00 – 16:00
  Telefon: 0746 222 862, 0800 444 800

  Localităţi arondate:
  Măderat, Galşa, Mâsca

  Puncte de colectare:
  – Platou Remiza Psi
  – Platou Căminul Cultural Măderat
  – Parcare Căminul Cultural
  – Mașina de colectare

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.