Un BMW a ars ca o torță, în această dimineață, pe A1

  de Special Arad | 2 iulie 2020, 10:28 AM | Știri Arad

  0

  Pompierii arădeni au fost chemați de urgență, în această dimineață, în jurul orei 03:01, pe Autostrada A1, între Pecica și Nădlac, unde un BMW a luat foc din senin, în timpul mersului. Nu prea au avut ce mai salva, mașina a ars în totalitate.

  A intervenit atât Detașamentul de Pompieri din Arad, cât și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din Nădlac, dar focul se manifesta deja generalizat, șansele de a mi salva ceva din mașină fiind slabe.

  Șoferul și pasagerii au reușit să tragă mașina pe banda de urgență și să scape cu viața, înainte ca întregul autoturism să fie mistuit de flăcări.

  Conform celor spuse de șofer, focul a ieșit de sub capotă și prin aerisirea de pe bord. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.