duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update O mare parte din Arad și mai multe localități din județ nu a avut apă timp de o oră

  de Special Arad | 2 aprilie 2020, 1:06 PM | Știri Arad

  1

  De jumătate de oră ne sună telefoanele. Arădenii ne întreabă nedumeriți: de ce nu avem apă? Mai mulți au încercat să afle direct de la Compania de Apă care este motivul, însă telefonul instituției sună ocupat.

  Din informațiile pe care le-am adunat până acum, se pare că zonele afectate sunt zona Podgoria, zona Centrală, zona din jurul stadionului Gloria, zona Vlaicu, zona Micălaca, ba avem infomații chiar și din comunca Vladimirescu că ar fi întreruptă apa chiar și acolo. Cel mai probabil este vorba de o avarie la una dintre magistrale.

  Am contactat purtătorul de cuvânt al Companiei de Apă Arad, iar acesta a emis după scurt timp un comunicat de presă:
  „Compania de Apă Arad anunță că se intervine pentru localizarea unei avarii la magistrala cu diametrul de 1200 mm. În acest moment nu este alimentat cu apă municipiul Arad si nici localitățile învecinate: Horia, Vladimirescu, Mândruloc, Cicir, Zădăreni, Bodrog, Călugăreni, Șofronea, Sânpaul, Sâmbăteni.

  Echipele Companiei de Apă sunt în teren pentru remedierea situației si se estimează că peste 2 ore se va relua furnizarea apei potabile. Compania de Apa Arad cere scuze abonaților pentru disconfortul creat”, se arată în comunicat.

  UPDATE

  Compania de Apă Arad anunță că s-a reluat furnizarea apei potabile. Avaria la magistrala cu diametrul de 1200 mm a fost localizată si s-a reluat furnizarea de pe o altă conductă. În acest moment, atât Municipiul Arad cât și localitățile învecinate sunt alimentate cu apă potabilă.

  Compania de Apă Arad cere scuze încă o dată abonaților pentru disconfortul creat. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.