O mamă din SUA, închisă pe viață după ce și-a împușcat de 9 ori copilul. Corpul băiatului a fost găsit în portbagajul ei, când a fost oprită în trafic

  de - | 11 February 2023, 6:07 PM | Internaţional

  0

  Mama, Julissa Thaler, și copilul, Eli Hart (foto: CBS)

  O femeie din statul american Minnesota își va petrece tot restul vieții în închisoare, fiind declarată vinovată, zilele trecute, de uciderea fiului ei de 6 ani, potrivit CBS News.

  Julissa Thaler, în vârstă de 29 de ani, a fost condamnată pentru crimă de gradul I și II în cazul uciderii lui Eli Hart, al cărui cadavru a fost găsit în portbagajul ei când a fost oprită în trafic, anul trecut, pentru încălcarea regulilor de circulație.

  Copilul a fost împușcat de 9 ori, iar un fost iubit al femeii a mărturisit la proces că mama l-a certat pe copilul ei, cu o noapte înainte de crimă, pentru că nu voia să se culce.

  Potrivit Associated Press, Julissa Thaler are un istoric medical de boală mintală și abuz de droguri.

  Femeia a refuzat să ia cuvântul în pledoaria finală, în fața juraților și a judecătorului. Avocatul de apărare a spus că femeia poate fi găsită vinovată pentru complicitate, dar nu există nicio dovadă că și-ar fi ucis copilul. Jurații au avut nevoie de doar două ore pentru deliberări.

  Înainte să moară, viața copilului Eli Hart (6 ani) a fost dominată de o luptă pentru custodie între mama, Julissa Thaler, și tatăl său biologic, Tory Hart. Băiatul a fost plasat temporar și în grija unor părinți adoptivi, autoritățile fiind îngrijorate de starea mintală a femeii. Însă Julissa Thaler a primit custodia exclusivă cu mai puțin de două săptămâni înainte de arestarea ei, scrie CBS News.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.