O „insulă” neo-constructivistă la Muzeu

  de [email protected] | 22 aprilie 2014, 12:23 PM | Știri Arad

  0

  Sala „Ovidiu Maitec” a Muzeului de Artă va găzdui, în perioada 24 aprilie – 18 mai, o expoziție de opere neo-constructiviste cu accente abstracte semnate de artistul bucureștean Andrei Ciubotaru.

  Expoziția de artă contemporană, a cărui vernisaj va avea loc joi, 24 aprilie, la ora 18.00,  reunește un ciclu de lucrări axate pe tema „Insulei”, într-o dispunere neconvențională. Andrei Ciubotaru propune, prin creațiile sale și prin modul atipic de expunere și relaționare a lucrărilor, o abordare cu caracter experimental, care îl caracterizează în toată creația sa. Curatorul expoziției este Ioan Paul Colta.

  Afis-Insula-479x600

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.