sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O inedită formă de spovedanie

  de - | 5 aprilie 2018, 7:04 PM | Naţional

  0

  În marțea mare, 3 aprilie 2018, la Centrul de dezbateri socio-politice și culturale „Emil Aurel Dandea” din Târgu-Mureș, din Piața Trandafirilor nr. 5 (Palatul Apollo), aveam să fiu părtaș la un eveniment care mi-a înălțat inima la rugăciune. Inspirată alegere pentru un asemenea eveniment liric, pregătitor pentru primirea Luminii în viețile noastre.

  Un adevarat regal închinat poeziei, înnobilat de prezența aristocratică a Domnilor Valetin Marica, Nicolae Băciuț și moderatorul Dimitrie Poptămaș.

  „Purificarea prin poezie” a aparținut Caliopei – muza poeziei, reîncarnată în frumusețea pământeană a poetei DANIELA GIFU, îngăduind auditorului să se bucure de un „recital ad-hoc de poezie” în inspirata, ingenuoasa și „mirabila interpretare” a autoarei și „panterei negre locale”, subsemnatul, actor la Teatrul Național din Târgu-Mureș.

  Rudi MOCA, Târgu-Mureș

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.