duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O gașcă de hoți a făcut ravagii în week-endul trecut! În afara mașinilor de la Tabiet, gruparea a lovit și în cartierul Romana Residence!

  de Mihai Todoca | 11 septembrie 2019, 11:18 AM | Știri Arad

  3

  Proprietarii de case de pe strada Honorius din cartierul Via Romana sunt îngroziți de faptul că în noaptea dintre 8 și 9 septembrie, nu mai puțin de cinci case au fost sparte de o gașcă de hoți. Din informațiile pe care le avem, doar din două case hoții nu au furat nimic, din motive care nu ne sunt cunoscute la aceasta oră, dar pare că cercul de suspecți pe care îl are Poliția Arad se strânge tot mai mult. Și spunem asta deoarece au fost demarate deja cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

  Vă readucem aminte că tot în weekend, la sala de evenimente Tabiet, nuntașii au avut parte de o surpriză neplăcută după ce cinci autoturisme au fost sparte și o parte dintre ei au fost lăsați fără portmoneele și poșetele lăsate în mașini.

  Reamintim tuturor cititorilor să încerce să ia măsuri în cazul în care își părăsesc locuințele.

  Citește și: Nuntă de coșmar, la Tabiet: Hoții au spart cinci mașini și au furat banii găsiți în ele

   

  Foto: arhivă

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.