luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O feerie! Târgul de iarnă de la Arad a început cu spectacole parcă scoase dintr-un vis | Video

  de Raluca Medeleanu | 25 noiembrie 2018, 11:13 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  4

  Centrul Municipal de Cultură, împreună cu Primăria Arad, și-au propus anul acesta, dat fiind că este anul Centenarului, să organizeze un târg de iarnă cum nu s-a mai văzut până acum în orașul nostru, iar startul seriei de evenimente speciale a fost dat sâmbătă seară, în prezența unui public numeros.

  “Am pregătit un ambient special pentru arădeni. Am dat o față nouă târgului, cu sprijinul unei firme care pregătește târgurile de iarnă din Milano și Marsilia, adevărați profesioniști ai domeniului. Noutățile și surprizele se vor succeda pe toată perioada lunii decembrie. Vom amenaja și un orășel al copiilor, o adevărată premieră pentru Arad. Vom aduce și două lame pitice, special dresate pentru interacțiune cu copiii. Spectacolele de astăzi, așa cum ați putut constata, au fost susținute de adevărați profesioniști ai genului, precum toboșarii luminoși. Spectacolul de lumină a încununat această seară specială”, a precizat doamna director executiv al Centrului Municipal de Cultură Arad, Daniela Pădurean-Andreica.

  DSC 0188

  Magic Drummers, o trupă de toboșari venită din Belgia, a fost prima care a încântat aseară arădenii de pe Bulevardul Revoluției, cu un moment artistic de excepție, în marș, pe Bulevardul Revoluţiei, pe traseul Teatru – Primărie – Parcul Mihai Eminescu (locul propriu-zis de desfășurare a târgului de anul acesta) – apoi retur Primărie, unde au predat ștafeta reprezentanților municipalității care, împreună cu primarul, au dat semnalul pentru pornirea iluminatului festiv dedicat Sărbătorile de Iarnă și, totodată, Centenarului Marii Uniri.

  Ceea ce a urmat apoi a fost un moment care a lăsat publicul mască: Aerial Fantasy Show (din Milano) a fost exact la nivelul așteptărilor, pe măsura numelui: un spectacol efectiv fantastic de dans plutitor! Cu ajutorul unui număr de baloane gigantice cu heliu, o gimnastă a fost ridicată în văzduh, pentru a baleta sublim, pășind pe aer. Vă invităm să vizionați câteva secvențe din spectacolul care a durat, per total, 30 de minute:

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.