vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  O elevă a condus efectivele Jandarmeriei la Școala Altfel

  de Special Arad | 21 aprilie 2016, 4:10 PM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad a deschis porțile pentru a primi vizita elevilor care, în această perioadă, sunt angrenați în activități în cadrul Programului ”Școala altfel. Să știi mai multe, să fii mai bun!”.
  Astfel, timp de trei zile, în perioada 19-21 aprilie a.c., peste 600 de elevi din școli și grădinițe din municipiul și județul Arad, împreună cu cadre didactice și părinți, au vizitat sediul Jandarmeriei Arad, pentru a cunoaște mai bine activitatea cadrelor militare.
  Pe timpul vizitelor organizate, oaspeții au urmărit defilarea efectivelor din structura detașamentului mobil, a grupei de conductori câini serviciu și a tehnicii auto. Spre surpriza celor prezenți, efectivele care au defilat au fost conduse de o elevă în clasa I a Școlii Generale 22 ”Caius Iacob” Arad. Au fost prezentate, de asemenea, exerciții demonstrative specifice misiunilor de ordine publică, inclusiv câinii de serviciu.
  Cei prezenți au vizitat spațiile unde jandarmii arădeni își desfășoară activitatea și standurile organizate special pentru ”Ziua Porților Deschise”.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.