Update O Dreaptă caută președinte! STOP. A găsit! Ce-i drept, vopsit, dar a găsit!

  de O. Peniță | 5 May 2014, 10:24 AM | Pamflet | Recomandările editorilor

  2

  Toți oamenii de dreapta din Arad se pregătesc să se înscrie în Partidul Mișcarea Populară! Este o revoluție cum nu s-a mai văzut în Arad, depășind-o chiar și pe cea din 1989. Partidul condus de Elena Udrea și Traian Băsescu trebuie să tipărească mii de carnete de partid și să comande mii de coli de hârtie, pe care să completeze datele noilor membri. Mii de simpatizanți se pregătesc să ajute PMP în alegeri fiind convinși că doctrina de dreapta este singura care le poate oferi binele de mai târziu… Oamenii de afaceri își fac planurile de viitor astfel încât să pună deoparte niște bănuți, să dea bine la noua formațiune politică, în fața noilor lideri…

  Ceilalți șefi de partide din Arad tremură, singurul lor gând fiind să se pună bine cu viitorii conducători ai județului, cei din PMP. Se pregătesc alianțe…

  Ei bine, probabil că acestea sunt visele din capul noului președinte al Partidului Mișcarea Populară Arad, găsit după îndelungi căutări și numit pe bază de doctrină de partid „solidă”. Socialistul Florin Remețan, cel ce deunăzi umbla cu fanfarele prin oraș (chiar de 1 mai) și preamărea STÂNGA în calitate de președinte PS și PSD, a fost găsit – probabil la mica publicitate – de oamenii de DREAPTA din Arad (sau cine știe?) și pus președinte la PMP Arad!

  Vă vine să credeți? Nici nouă! Și de aceea n-am vrut să publicăm această informație ca pe o informație seacă.

  Dealtfel, singurul aspect important – în fapt, un scenariu – a acestei numiri surprinzătoare și contra naturii, e acela că Mircea Geoană (bun prieten cu Florin Remețan) ar putea candida la președinția României din partea Partidului Mișcarea Populară. Sau a întregii DREPTE, mai știi?! Asta ca să nu mai existe în România dreapta sau stânga!

  P.S. Fotografia nu este un trucaj și vorbește de la sine…

  UPDATE

  Pe blogul construit pentru campania electorală din 2008,  Florin Remețan („Remețan te ascultă”), neactualizat de mult timp, aflăm valorile după care se ghida noul președinte al PMP Arad. Iată-le, expuse chiar de el însuși:

  „Idealul său (Florin Remețan) este acela de a se pune în slujba celor pe care-i iubește și-i stimează cel mai mult: ARĂDENII și, iată de ce, alege valorile social-democratice. European prin concepție, român prin naștere, social-democrat prin convingere, Florin a decis în 2007 că a venit vremea ca județul Arad să devină un spațiu european nu numai prin denumire dar și prin calitatea vieții arădenilor. (…)”

   

   

   

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dacă e să vorbim doctrinar, acesta a fost şi traseul lui Băse: de la stânga (PD şi Internaţionala Socialistă) la dreapta (PDL şi PPE). În Europa politică este un dicton: Cine nu e socialist la 20 de ani, înseamnă că nu are inimă. Cine mai e socialist la 50 de ani, înseamnă că nu are minte. Ai noştri ce nu au?

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Remețan a reapărut?! Da din păcate, dar nu de la pușcărie un de trebuia să mucezească pt atâtea ș-atâtea, inclusiv pt bătăile soră cu moartea pe care i le trăgea partenerei… Acum e pemepist?! Ăsta cu geoană plus alții de teapa lor (avem timp să-i numim și urmărim) sunt birlicii serioși ai aradului, respectiv, țării. Întreba A.rădeanu ceva. Răspuns: ai noștri au și inimă și minte dar le folosesc împreună cu dosul.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.