O cruce montată ieri în memoria Grațianei Răuț „fracturează emoțional” și așa îngrozitorul drum județean Sântana – Pâncota (GALERIE FOTO)

  „Aici a decedat Răuț Maria Grațiana – 27.02.2015. A trăit 24 de ani” a scris tatăl fetei pe crucea pe care ieri, 4 martie, a montat-o pe exact locul în care fiica sa și-a dat ultima suflare. Petre Răuț, ajutat fizic și emoțional de o echipă de apropiați ai faimiliei îndoliate, a curățat stufărișul uscat din preajma locului fatidic și a plantat o cruce simplă… standard – dar „îmbrățișată” de zeci de lumânări și obiecte simbolizând veșnica amintire a tragediei.

  Există sute de asemenea cruci plantate pe drumurile care traversează Județul Arad (ar trebui numărate și inventariate undeva cândva). De drumurile județene din Arad răspunde, din punct de vedere administrativ și financiar, al investițiilor, al contractelor și al beneficiilor – mediatice și, nu în ultimul rând, de comisioanele care „se extrag” din toate acestea – Consiliul Județean Arad. Beneficiază de asta șefii Consiliului Județean Arad – deci trebuie să și răspundă pentru asta.
  Într-un fel sau altul, suntem aproape siguri că vor răspunde…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Daca nu avea vreo legatura cu fiul primarului, murea ca o anonima, saraca ! Cati nu mor pe drumul arad siria ?? Cati nu vor muri pana nu va fi facut cum trebuie drumul?
   A da, era sa uit !
   Cum sa invinovatim acest ingeras de fata, ca ar fi rupt asfaltul cu viteza, ca ar fi vorbit la telefon sau ca ar fi adormit la volan? NUU ! CAND ARE LEGATURA CU CINEVA SUS PUS (nu e vorba aici de dl. BOT, e vorba de oricine sus pus), mortul niciodata nu e vinovat ! Daca murea fiica lui basexu, tot drumul era de vina. Daca imi murea mie copilul pe sosea, el era de vina, vitezoman, a adormit la volan, s-a drogat, scria mesaje, si alte motive penale. Sa va fie rusie, rusine familiei bot si raut ca ocupati spatiul in ziare si pe internet timp de o saptamana pentru publicitate, oricum bot e cunoscut pt acest lucru, mereu la orice eveniment el apare pe prima pagina peste tot timp de o luna de zile.
   Vreau doar sa FITI CORECTI CU TOATA LUMEA ! DACA ACEASTA FATA A MURIT DIN CAUZA DRUMULUI, RESTUL DE MORTI LA FEL ! NU SA FIE FACUTI VITEZOMANI, DROGATI, ETC, ca la fel de bine putea sa fie si aceasta fata drogata, adormita la volan, scriind mesaje, etc.
   Vrem dreptate pt toti si nu mai postati stiri despre ea, ca n-are rost. LUATI MASURI! REPARATI DRUMURILE !!

   0 voturi
   +1
   -1
   • Exagerezi… Daca vei citi pana la capat acest scurt articol de incheiere a unei tragedii (dintre alte sute… mii… cum am si tusat), vei observa ca mesajele noastre coincid. Repet: acest caz a avut parte de mai multa mediatozare decat altele, pentru ca apartinatorii fetei au comunicat cu noi… au pus poze si statusuri pe facebook… au fost activi – si le mutumim pentru asta. Oricine era – Doamne fereste – in locul Gratianei (pe care nici macar nu am avut placerea sa o cunoastem) s-ar fi mediatizat la fel, pe Special Arad cel putin… daca asta ar fi vrut rudele si apropiatii.

    +3 voturi
    +1
    -1
   • “Daca nu avea vreo legatura cu fiul primarului, murea ca o anonima, saraca ! ” Nu datorita primarului sau a fiului lui se fac aceste publicatii. Gratiana a fost cunoscuta si iubita de oameni inainte ca aceasta sa devina iubita lui Denis ! Activitatiile pe care le-a avut si le-a facut nu le facea de ieri,alaltari de cand e iubita fiului primarului…dansa de la varsta de 3 ani…. Deci, eu zic sa nu mai vorbim in necunostiinta de cauza si sa aruncam cu noroi in ea! Bravo ei ca si-a facut pe pamant o multime de admiratori si prieteni care o plang si sunt aproape familiei acum…inseamna ca a fost o fata extraordinara !

    +3 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.