Copiii sunt invitați la Consiliul Județean, la un spectacol special la care va poposi Moș Nicolae

  de Special Arad | 5 December 2022, 4:00 PM | Știri Arad

  1

  Comunicat. E vremea cadourilor, vremea bucuriei! Marți, 6 decembrie 2022, începând cu ora 17.00, copiii, părinții și bunicii sunt așteptați la Consiliul Județean Arad, la un spectacol special pentru copii și apoi pentru a se întâlni cu Moș Nicolae!
  Cei mici, dar și cei mari, se vor putea bucura de un spectacol de teatru și colinde, după care Moșul va împărți cadouri pentru toți micuții prezenți la eveniment!

  Și tot marți, începând cu ora 12.00, se va deschide, pe platoul din fața Consiliului Județean Arad, un târg gastronomic, de unde vă puteți aproviziona cu produse locale, pe gusturile tuturor.

  „Moș Nicolae, vesel și generos, va fi prezent, la Consiliul Județean Arad! Vă așteptăm, cu mic, cu mare, la colinde și cadouri! Iar pentru cei care vor să înceapă mai devreme cumpărăturile specifice sărbătorilor, punem la dispoziție un târg de produse de calitate, provenind de la comercianți locali! Vă așteptăm cu drag, pentru a intra în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă!”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.