O ceartă între rude a degenerat într-o crimă comisă de un puști de 13 ani, în județul Timiș

  de - | 11 octombrie 2020, 12:33 PM | Regional

  0

  Scene teribile în Timiș, sâmbătă seara. Un tânăr de 25 de ani a fost atacat de socrul său și doi copii, iar apoi înjunghiat de unul dintre minori.

  Totul s-a petrecut în localitatea Tomnatic. Tânărul de 25 de ani fusese la cumpărături cu nașul său, iar la întoarcere, pe stradă, cei doi s-au întâlnit cu socrul care era însoțit de doi puști, unul de 13 și celălalt de 17 ani, scrie opiniatimisoarei.ro.

  Amintindu-și de o răfuială mai veche, cearta a degenerat într-o bătaie și s-a terminat cu o crimă comisă tocmai de cel mai tânăr dintre ei, un băiat de 13 ani, care a scos un cuțit și l-a înjunghiat de 4 ori pe tânărul de 25 de ani.

  Victima a fost transportată de urgență la spital și operat, iar făptașii au fost reținuți de către polițiști pentru 24 de ore. Cercetările continuă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.