Primăria Timișoara va aloca încă 15 milioane de euro pentru programul „Capitală Culturală Europeană”

  de - | 12 March 2022, 9:14 AM | Regional

  0

  (foto: pressalert.ro)

  Primăria Municipiului Timișoara, prin Centrul de Proiecte, alocă 15 milioane de euro în următorii doi ani pentru susținerea Programului național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”.

  Potrivit proiectului de hotărâre care va fi dezbătut de consilierii locali în următoarea ședință în plen, „Municipiul Timișoara, în calitate de beneficiar al titlului de Capitală Europeană a Culturii și al premiului Melina Mercouri acordat de către Comisia Europeană, este principalul responsabil pentru îndeplinirea angajamentelor dosarului de candidatură și a condițiilor de acordare a premiului european”.

  În aceste condiții, Primăria Timișoara se angajează să finanțeze cu suma totală de 15 milioane de euro Programul național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”: 6 milioane de euro în anul 2022 și 9 milioane de euro în anul 2023.

  Citeste mai mult pe pressalert.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.