Accident spectaculos cu patru mașini pe Calea Victoriei din Arad

  de Andrada Bobiș | 29 decembrie 2020, 4:39 PM | Știri Arad | Topic special

  3

  Un accident rutier spectaculos în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc pe Calea Victoriei din Arad, în urmă cu câteva zeci de minute.

  O femeie care conducea un autoturism marca Volkswagen și circula regulamentar pe Calea Victoriei, a dorit să vireze la dreapta pe strada Ioan Moldovan, dar, deodată, în fața ei, deși era strada cu sens unic a apărut un autoturism marca BMW, care a lovit-o în plin.

  Șoferul BMW-ului, în urma impactului a „zburat” efectiv cu mașina lovind un alt autoturism, marca Mercedes, care era parcat.

  Femeia din Volkswagen, cea care a fost lovită prima dată, a fost apoi lovită și de un alt autoturism care venea din spate.

  Din fericire, în urma accidentului nimeni nu a fost rănit. O minoră, pasageră în Volkswagen, s-a ales cu o sperietură zdravănă.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Stimata doamna,lamuriti-ma si pe mine,restul cititorilor,sigur nu va mai intreaba,ce gasiti dvs “spectaculos”intrun accident de masina,ce???In opinia voastra,a multor ziaristi,care nu aveti ce scrie,aceste intamplari nefericite,devin spectacol ,doar ca,bietii eroi,la care,se aduna lumea ca la urs,sunt personaje reale.Astfel de articole,ne transmit ,noua,cititorilor,cati mai suntem,doar o profunda indispozitie,teama,intrun cuvant,traire negativa.Asta sa fie tinta dvs?

   --2 voturi
   +1
   -1
  2. Cu tot respectul vă răspund comentariului dvs, ca să-nțelegeți care este “esența” cuvântului “spectaculos” , menționat cu mare durere în suflet, atât de mine, cât și de alte persoane prezente la fața locului.
   Șoferul autoturismului marca Mercedes, locit de BMW era parcat în fața clădirii unde a avut loc evenimentul rutier. Este da, “spectaculos” talentul șoferului vinovat, cum a reușit efectiv să distrugă un autoturism, al unui biet șofer, nevinovat, neimplicat în trafic. La astfel de fapte duc : VITEZA, dar mai grav, inconștiența…să conduci pe SENS INTERZIS. Eu am observat că strada de pe care venea BMW-ul era cu sens unic.
   Stimată doamnă, cu tot respectul ( mã repet), ținta noatră NU este de a vă transmite indispoziție, ci de a trage un semnal de alarmă, ori de câte ori este cazul. Aici , ținta ( cum spuneți) dumneavoastră eru defapt mai multe :
   1. Un șofer a provocat un accident ,conducând pe sens interzis
   2. A lovit “spectaculos” un autoturism, al unui șofer nevinovat, neimplicat în trafic (mașina era distrusă, luneta..etc)
   3. Un grup de copii, fotbaliști, martori la accident erau pe punctul de a fi accidentați grav, dacă se angajau în traversare cu cu 1 secundă mai repede, pe trecerea de pietoni.
   Sper că v-am lămurit, de ce, nouă, astfel de evenimente ni se par “spectaculoase”.
   Cuvântul spectaculos nu înseamnă un lucru bun, neapărat. În cazul de față a fost asemuit cu ceva “impresionant”.
   Sănătate multă doamnă Steluța, Un An Nou cu bucurii și liniște sufletească !

   0 voturi
   +1
   -1
  3. Da,acum ,in sfarsit ,am inteleles ce inseamna pentru dvs “a trage semnal” Bine ca mi-ati explicat,
   asa ca,protejati-va sanatatea(si a mea,)caci ,la cate spectacole de acest fel asistati,sunteti prea plina,de dureri,desigur imuna.Voi fi atenta,de acum,cand voi traversa,transversal,perpendicular si,chiar paralel cu special Arad.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.