luni, 4 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  „O carieră pentru viața ta! Oportunități de carieră prin consiliere și orientare profesională”

  de Special Arad | 30 mai 2014, 2:22 PM | Business

  0

  Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad în parteneriat cu SC Ascent Group SRL au demarat proiectul „O carieră pentru viața ta! Oportunități de carieră prin consiliere și orientare profesională”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investește în oameni!”.

  Obiectivul general al proiectului îl constituie facilitarea luării unei decizii informate, privind intrarea pe piața muncii, respectiv continuarea studiilor de către absolvenții de liceu și universitate din Regiunea Vest în cadrul unui program integrat de informare, consiliere și orientare profesională.

  Miercuri, 28 Mai 2014, cu începere de la ora 12:00 a avut loc conferința de lansare a proiectului la Hotel Continental Forum Arad. Evenimentul a reunit peste 120 de participanți din rândul elevilor, studenților, cadrelor didactice precum și peste 30 de reprezentanți ai mediului de afaceri.

  În cadrul workshop-urilor au fost dezbătute teme precum: „Oportunitățile de carieră în România”, „Antreprenoriatul ca opțiune de carieră”, „Cum pot dobândi studenții experiență în timpul școlii”, „Dezvoltarea angajabilității absolvenților”, „Ce poate face mediul economic pentru școală? Vs. Ce poate face școala pentru mediul economic?”, „Cooperarea între învățământul superior și firme – una din cheile succesului în afaceri”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.