marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  În Lipova, o canalie de tată și-a violat propriul fiu în vârstă de nouă ani! Și nu doar atât!

  de Special Arad | 4 martie 2017, 7:57 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, la data de 03.03.2017, au solicitat Judecătoriei Lipova arestarea preventivă a inculpatului Bistrean Stelian Nicolae sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,Viol” şi ,,Corupere sexuală a minorilor”.

  Judecătoria Lipova a admis propunerea formulată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova şi a dispus  arestarea preventivă a inculpatului Bistrean Stelian Nicolae pe o perioadă de 30 zile.

  Din probatoriul administrat în cauză,  până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că:

  În luna noiembrie 2016, inculpatul a intreţinut raporturi sexuale anale, în repetate rânduri, la domiciliul său precum şi într-o încăpere de pe podul plutitor (brod) de pe râul Mureş, care face legătura între localităţile Lalaşinţ şi Căpruţa unde acesta lucra în perioada respectivă, cu fiul său natural B.D.I., în vârstă de 9 ani, profitând de faptul că minorul nu putea să îşi exprime voinţa.

  Totodată, inculpatul a determinat minorul să asiste la filme cu material pornografic şi l-a constâns să îl satisfacă pe acesta sexual, cu diferite obiecte.

  Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a inculpatului.

  Procurorii fac precizarea că „punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, iar propunerea de luare a măsurii arestării preventive vizează aplicarea unei măsuri care să asigure buna desfăşurare a procesului penal”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.