duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  O campanie pro-biciclete, realizată de Primăria Arad. Cei interesați să se implice sunt așteptați să-și prezinte propunerile

  de Special Arad | 9 iulie 2015, 11:05 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad: Primăria Municipiului Arad lansează o campanie de conștientizare a populației cu privire la beneficiile mersului pe bicicletă. Campania se va desfășura în perioada iulie-octombrie 2015 și va promova folosirea acestui mijloc de transport nepoluant, inclusiv prin amenajări ale spațiilor publice.

  În acest scop Primăria va încheia parteneriate cu ONG-uri sau agenți economici interesați să amplaseze biciclete decorative pe domeniul public în 10 locații puse la dispoziție în mod gratuit de municipalitate. Campania va avea exclusiv caracter educațional-cultural în folosul comunității, nefiind permisă desfășurarea de activități cu scop lucrativ, în conformitate cu Hotârârea CLM Arad nr. 191 / 25.06.2015

  Primăria Municipiului Arad invită entitățile creative interesate de parteneriat (ONG-uri, asociații, agenți economici) să prezinte propuneri până în data de 15 iulie 2015. Propunerile se vor depune la Registratura Primăriei Municipiului Arad, Bd.Revoluției nr.75, camera 5 Palatul Cenad.

  În strategiile și programele de dezvoltare durabilă a Municipiului Arad o prioritate o reprezintă mobilitatea urbană, cu accent pe creșterea gradului de utilizare a mijloacelor de transport alternative și nepoluante. În acest scop, Municipalitatea a realizat investiții majore pentru modernizarea și dezvoltarea infrastructurii de transport public și achiziția de tramvaie noi, iar în prezent sunt în derulare lucrări pentru cea mai mare rețea urbană de piste pentru bicicliști din țară.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.